24 Aralık 2013 Salı

Last Vegas

biricit conus blogunda yer alan  "2013'ten Neler Öğrendim" başlığı ile beni mimlemiş.

Öncelikle teşekkür ederim.

2013 öğrenimlerimi bir film ile sizlere anlatacağım. Bu yıl öğrendiklerimin çoğu sınıfta kaldığım için tekrar derslerini içerdi :) Bu sebeple hissettiklerimi konuşalım. Koşma hissi. Kaçırdıklarımı kovalamak için...

 

Last Vegas
IMDB Puanı:6.9/10
Tür:  Komedi
Yönetmen: Jon Turteltaub
Oyuncular:  Michael Douglas,    
Robert De Niro, Morgan Freeman, Kevin Kline
Süre:1 saat 45 dakika


Sinemada benim türüm komedidir. Benim ruhum komedidir. Eğlenmeyi, gülmeyi, doyasıya gülmeyi severim. Beni güldüren her şeyi severim.

Last Vegas'ı da çok sevdim. 2013 yılının en iyi en eğlenceli yapımlarından olan Last Vegas, yıldızlar geçidi kadrosuyla daha afişi görür görmez bana bileti aldırmıştı.

Amerikan sinemasında mekanı Las Vegas olan her film tutar görüşü var. Haksız da değiller. İhtişam, zevk, para, şöhret... Las Vegas bu dünyadan değil!

Last Vegas'ı 4 süper yıldız eşliğinde izlerken, şurada 40 yılın falan kaldı.  The end olmadan, başlangıçları yaşa dedim kendime. Hıı bir de Şu Las Vegas'ı görmeden ölme :)

Filmin fragmanını paylaşmak isterim, eğlenceye biraz renk verelim :

Esasen filmin öyküsü ezberlenmiş bir mevzu. Senarist değil aktörler hikayeyi yazmış gibi. Onlar olmasa bu kadar keyifli olmaya bilirdi.

Filmin ele aldığı konu işe şöyle : Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) ve Sam ( Kevin Kline ) çocukluk arkadaşıdırlar. Ekibin gözde ve tescilli bekarı Billy genç sevgilisi ile evlenmeye karar verir. Bu kararı kutlamak için bu çılgın dörtlü bekarlığa veda partisi için Las Vegas’ın yolunu tutar. Gençliklerini hatırlamak ve ruhlarını eğlendirmek istemektedirler. Ve kaçırdıkları bir çok şeyi yakalamak... Onların bu eğlencesine dilerseniz siz de filmi izlerken eşlik edebilirsiniz.  

Tekrar teşekkürler...

3 yorum:

Travis dedi ki...

demek bu bi sinema bloguymus :)

breeze dedi ki...

Evet, nevi şahsına münasır :)

Travis dedi ki...

hadi bakalim, gorucez :)